Uw steun

Rozemarijn heeft uw steun hard nodig...

Rozemarijn is door de Vlaamse overheid vergund als aanbieder van ondersteuning aan personen met een handicap. Via het persoonsvolgend budget (PVB) van onze cliënten, krijgen we middelen voor de zorggebonden kosten.

Bouwsubsidies worden nog beperkt gegeven voor bovengebruikelijke infrastructuur. De gewone bouwkosten vallen volledig ten laste van Rozemarijn.

Voor uitrustingsgoederen (b.v. aangepaste minibus - stalen verpleegsters - rolstoelfietsen - inrichting van ateliers - hulpmiddelen - …) krijgen we geen subsidies. Toch moeten we ze kopen en daarom hebben we uw hulp echt wel nodig.

Rozemarijn is door www.donorinfo.be erkend als organisatie die op een transparante manier omgaat met giften en de aanwending er van. Je kan ons in alle vertrouwen je giften toekennen.


Storten? BE93 7335 5575 5567


We krijgen sponsoring/ondersteuning vanuit verschillende bronnen:

  • Gemeentebesturen: Keerbergen, Haacht en Boortmeerbeek geven jaarlijks een toelage tussen 1.500 EUR en 15.000 EUR. Gemeentebesturen zijn dit niet verplicht, maar gelukkig zijn er een aantal uit de buurt die hierin toch hun verantwoordelijkheid opnemen.

  • Serviceclubs: Lions Drie Dennen uit Keerbergen is al meer dan 23 jaar een trouwe sponsor en mede organisator van het mosselfeest; ook de Rotary Demer en Dijle, geeft de laatste jaren een vaste sponsoring

  • Unizo Haacht heeft ons project in Haacht van bij de aanvang gesteund. Sinds 2012 organiseren zij samen met Curieus jaarlijks een mosselfeest t.v.v. Rozemarijn in Haacht.

  • Individuele (fiscale) giften van particulieren: voor een gift vanaf 40 EUR krijg je een fiscaal attest.

  • Permanente opdrachten: in plaats van een éénmalige gift kan je ook, via een permanente opdracht maandelijks een bedrag aan Rozemarijn storten. Vanaf 4 EUR per maand krijg je hiervoor, op het einde van het jaar, een fiscaal attest en kost het je eigenlijk maar 2.5 EUR per maand. Voor u een peulschil, voor ons maken vele kleine giften, één grote.

  • Opbrengsten van eigen activiteiten (concert, mosselfeest…) of activiteiten van andere t.v.v. Rozemarijn

  • Fondsenwervingscampagnes: v.b. “krisenyvesgaanbouwen” nav nieuwbouw Haacht, samenwerking met Rock Werchter.

  • Gelegenheidsgiften: als je n.a.v. een huwelijksjubileum, een verjaardag of welke gelegenheid ook niet wil overladen worden met (nutteloze) geschenken, kan je aan je gasten vragen om een gift te doen t.v.v. Rozemarijn. Dit kan zowel rechtstreeks op de rekening van Rozemarijn of via een rekening van u zelf.

  • Tot slot kan u natuurlijk ook Rozemarijn opnemen in uw testament. Voor meer informatie daarover of voor informatie over giften in het algemeen kan u altijd onze directeur, Koen Dries contacteren op 015/51 52 13 of via directeur@vzwrozemarijn.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x