Getuigenissen


Ik vind het vanzelfsprekend dat wij het werk van het personeel een beetje verlichten.  - Agnes -“Ik ben de moeder van één van de bewoners van Putse 2. Ik tracht hun tuin netjes te houden, samen met mijn man. Wij zijn gepensioneerd en hebben groene vingers. Ik vind het eveneens vanzelfsprekend dat wij het werk van het personeel een beetje lichter maken, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan de bewoners. Voor ons is het een gezonde bezigheid in de buitenlucht bij mooi weer. Telkens wij onze zoon komen ophalen of terugbrengen, genieten we met volle teugen, wanneer we zien hoe netjes hun tuin erbij ligt.”
Het is erg stimulerend om met mensen met een beperking te werken. - Harry -


“Al sinds ik met pensioen ben, doe ik wekelijks vrijwilligerswerk bij Rozemarijn. Ik pik met een busje een aantal gasten thuis op zodat ze kunnen deelnemen aan de dagrecreatie. Het is erg stimulerend om met mensen met een beperking te werken, die gasten geven me veel terug en zijn altijd goedgezind. Het jaarlijkse vrijwilligersfeest is dan weer een prachtige beloning en een prima gelegenheid om collega-vrijwilligers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Zo blijf je ook als pensionado contact met de buitenwereld houden!”
Elke training brengen ze me op de één of de andere manier aan het lachten. - Kristien - 

"Elke dinsdagavond geef ik netbal aan 7 enthousiaste G-sporters. Het is geweldig hoe ik altijd een glimlach op hun gezicht kan toveren als ze mij nog maar zien. Ze zijn super enthousiast en altijd maken ze plezier. Ze brengen me elke les op één of andere manier aan het lachen. Het is een fijne bende en een heel dankbare doelgroep. Ze doen het volledige lesuur vol enthousiasme mee en op het einde van de les kijken ze altijd al uit naar de volgende les. Ik geef nu al bijna 2 jaar netbal aan deze groep en ik merk echt vooruitgang in hun spel,
ook fijn om te zien."
Mijn dinsdag is gewijd aan Rozemarijn. Ik zou hem niet meer kunnen missen. - Suzanne - 


“Ik ben ongeveer 3 jaar als vrijwilligster bij Rozemarijn en het is telkens voor mij een echte ontspanning. Elke week op dinsdag ben ik paraat om een beetje te helpen bij de crea. Wij maken samen leuke versieringen aangepast aan het seizoen. En het is telkens weer een blij weerzien met de gasten die soms al staan te wachten als ik er aankom. Het schept na een tijdje een echte band. Die dinsdag is voor mij heilig, ik zou dit niet meer kunnen missen en hoop dit nog lang te kunnen doen.”
Ik kan iedereen aanraden om zo'n gouden momentje in te plannen in je weekschema. - Marije -


"Op maandag voormiddag van 8u30 tot 11u30 ben ik te vinden in Rozemarijn. Ik verzorg het ontbijt voor acht gasten. Lekker eten, een gezellige babbel, onze rommel die we maken weer opruimen, dat behoort allemaal tot mijn taken. Om 10 uur wandelen we naar het dorp, drinken samen een koffietje in het café en wandelen we weer terug, dan is het weer halftwaalf. Waarom ik dit doe? Voor mezelf is het een fijne start van de nieuwe week die voor me ligt. Zij geven mij met een lach en een knuffel te kennen dat ze het fijn vinden dat ik er ben. Ik kan iedereen aanbevelen om zo'n gouden momentje in te plannen in je weekschema."
Ook vrijwilliger worden? Contacteer onze vrijwilligerscoach!Getuigenissen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x